Category Ψηφιακή Διανομή Φυλλαδίων

Παπαδιόχος Γεώργιος-υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Παπαδιόχος Γεώργιος τ Χρήστου. Πατέρας δύο παιδιών στρατιωτικοί στο επάγγελμα συνταξιούχος ΔΕΗ. Επι σειρά ετών με συνδικαλιστική, πολιτική, πολιτιστική και αυτοδιοικητική δράση.
Με βασικές αρχές μου τον σεβασμό, το ήθος, τη συνέπεια λόγου και πράξεων, την αξιοκρατία, την διαφάνεια και την αλληλεγγύη, με κεντρικό άξονα την συλλογική οργάνωση και λειτουργία, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με επικεφαλής τον ΝΙΚΟ ΜΠΑΡΑΚΟ. Πάμε για μια νέα εποχή και ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Τηλ. Επικ. 6944321532

Κουτέλου Κατερίνα-Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου

Ονομαζομαι Κουτελου  Αικατερίνη .

Γεννήθηκα  στην Κύμη Ευβοίας, όπου έμαθα τα πρώτα μου γράμματα.

ΣΠΟΥΔΕΣ
Έχω αποφοιτησει από τη Γαλλική Σχολή   Αθηνών ” Saint-Joseph”
Έχω σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή του  Πανεπιστημίου Αθηνών
(Ε.Κ.Π.Α) , τμήμα  Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
Έχω σπουδάσει στη Γαλλία, στο πανεπιστήμιο  UNIVERSITÉ DE ROUEN  NORMANDIE , FRANCE  και
είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού
τίτλου  σπουδών: “MAÎTRISE DU FLE” ,με  εξειδίκευση την διδακτική και στην γραμματική της Γαλλικής γλώσσας.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΕΣ
Αγγλικά .

Διδάσκω την γαλλική γλώσσα και φιλολογια , προετοιμαζοντας   μαθητές  και φοιτητές   σε όλα τα επίπεδα  των  γαλλικων πτυχίων γλωσσομαθειας σε ιδιωτικά εκπαιδετηρια.
Πιστεύοντας  στην αξία της                ” δια βίου μάθησης ” ,  εχω παρακολουθήσει   πλήθος  ημερίδων  και   σεμιναρίων  στοχεύοντας  πάντα  στην   βελτίωση  της επαγγελματικής μου  αρτιότητας  καθώς  επίσης και στην κατάκτηση  νέων γνώσεων,  και μάλιστα  σε   διαφορετικά  πεδία  γνωσεων  , οπως η Γεωπολιτική,  η Ιστορία,  η ψηφιακή επανασταση     κ. ά.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Πιστεύοντας  στην αξία του Εθελοντισμού στις ανθρώπινες  κοινωνίες,  εχω συμμετάσχει  σε δράσεις  αναλογου  χαρακτήρα
οπως  στην ALLIANCE  FRANÇAISE, διδάσκοντας τα γαλλικά ως  ξένη γλώσσα   σε παιδιά   μεταναστων αλλα και ενήλικες.
Επίσης  έχω συμμετάσχει  στις δράσεις  εθελοντισμού  της Επιτροπής  Ελλάδα  2021, για τον εορτασμό των 200 χρονων  από την Ελληνική Επανάσταση.
Εχω συμμετάσχει  σε δράσεις εθελοντικού  καθαρισμού, τόσο στην Αθήνα  όσο και στην Κύμη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΙΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  2019.

Συμμετεχοντας  στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου-Ιουνίου  2019, οι συμπολίτες μου  με τίμησαν  με  σημαντικό αριθμό  ψήφων , δίνοντας  μου την ευκαιρία  να   προσπαθήσω να   εργαστώ  ως  αρμόδια  των πολιτιστικών  δράσεων  της κοινότητας Κύμης  ώστε  με συνέπεια  , εργατικότητα   , στοχοπροσηλωση   και  πάρα τις δυσκολίες  που προέκυψαν  λογω πανδημιας covid , κατά την διάρκεια  της εκλογικής μου θητείας    με  την στήριξη  του δήμου Κύμης-Αλιβερίου   και συνεργατών ,  να υλοποιηθούν εκδηλώσεις  που στοχο    είχαν  την   προσπαθεια  ανάδειξης  της πολιτιστικής κληρονομιάς  της περιοχής μας    και  την  προώθηση   κορυφαίων  τοπικων  παραδοσιακών   προϊόντων  οπως το συκο Κύμης Π.Ο.Π, το μελι ,τα γλυκά κουταλιού,  τα κουκουλαρικα  κ.ά ,   μεσα  από    την   διοργάνωση  4  Εκθέσεων  Τοπικων Προιοντων  Κύμης ( Ιούλιος  2020 – Αύγουστος 2023)
αλλα και αφιερωματα στα  200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση,  στα 100 χρόνια  από την καταστροφή της  Σμύρνης,  στον ευεργέτη   Κυμαιο  ιατρο Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ,  στον κορυφαίο Δ.   ΠΙΚΙΩΝΗ και το έργο του στην Κύμη ,οπως   επίσης    ομιλίες συναυλίες  ,θεατρικές παραστάσεις  χωρίς να ξεχνάμε  τις δράσεις  για τα παιδιά!

Ευχαριστώ  θερμά  τους συμπολίτες μου  που  μ’ εμπιστευθηκαν   στις προηγούμενες   εκλογές     και υπόσχομαι  να  εργαστώ  ακόμα  πιο δυναμικά,    εφοσον   αποφασίσουν να  με τιμήσουν  με  την ψήφο τους  στις επερχόμενες εκλογές  του Οκτωβρίου  2023, #metonbarako!

Με τιμή ,  Κουτελου  Κατερινα
καθηγήτρια  γαλλικής γλώσσας ,
σύμβουλος κοινότητας Κύμης.